Upway Helpcentrum logo
Upway Helpcentrum logo

Alle artikelen

Wat is het retourbeleid van Upway?Bijgewerkt 3 months ago

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van een elektrische fiets?

Je hebt het recht om de fiets, om welke reden dan ook, binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. De fiets dient in dezelfde staat te zijn als waarin je hem hebt ontvangen en je mag hem voor niet meer dan 50 km hebben gebruikt. De fiets moet worden teruggestuurd inclusief alle meegeleverde uitrusting en accessoires (met name sleutels, oplader, en accu). Na ontvangst vergoeden we de aankoopprijs van de fiets en de oorspronkelijke verzendkosten. De kosten voor het retourneren bedragen €69 en omvatten zowel de terugzending als het nazicht van de fiets door onze technici.

Hoe regel ik de retourzending van een fiets?

Stuur hier een bericht en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je opnemen om de terugzending van je fiets te regelen.

We adviseren je om de doos en het beschermingsmateriaal van de fiets te bewaren voor een gemakkelijke retourverpakking. Mocht je de doos niet meer hebben, dan dien je zelf voor een vervangende doos te zorgen (onze vervoerspartner levert deze niet). Veel fietsenwinkels doen hun lege dozen weg, dus daar kun je mogelijk een doos vinden!

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee